lauantai 11. tammikuuta 2020

Blogi täyttää 4 vuotta ja uudet tuulet puhaltaa (Päijät-Blogit)

Näin nämä vuodet ovat blogin parissa vierähtäneet. Itse oikein hämmästyin, että ihan todenko totta olen kirjoittanut blogia jo neljä vuotta. Sehän on pitkä aika. Neljässä vuodessa on tapahtunut paljon mm. Asuimme Turussa, koirasta tuli seniori, matkustelin Lahteen ja ulkomaille, kävin juoksukoulun, jätimme Turku vuodet taaksemme ja muutimme takaisin kotiseudullemme Lahteen, tein kehonhuoltoa ja joogailin, aloitin uudestaan kunnon lenkkeilyn, aloin syömään terveellisemmin ja monipuolisemmin, elämä koetteli ja meni eteenpäin.

Jos joku haluaa käydä vilkaisemassa, mistä blogi lähti liikkeelle, niin alla on linkki ensimmäiseen blogikirjoitukseen:


Muistan, että tämä bloggaamisen aloittaminen oli jännittävää. Tein suunnittelutyötä pitkään ja hartaasti, ihan tosisissaan mietin, että uskallanko aloittaa. Pelkäsin liikaa niitä ikäviä ja inhottavia kommentteja, joita olen harmikseni nähnyt ammattibloggaajien kommenttibokseissa. Pelkäsin, että tuollaistako tämä todella tulee olemaan.

Onneksi pelkoni oli turhaa. Sinänsä turhaa, koska nykypäivän blogitulvassa on todella haastavaa päästä näkyväksi. Eikä se ollut alkuun tavoitteenikaan. Halusin aloittaa bloggaamisen, koska koen kirjoittamisen olevan minun juttuni ja saan sillä tavoin ajatukseni paremmin esille. 


Näyttää hauskalta, kun lukee tuota ensimmäistä blogikirjoitusta, että onko mikään todellisuudessa muuttunut :D Noh, on onneksi paljonkin. Olen näiden vuosien aikana kasvanut ihmisenä ja alkanut löytämään sitä omaa ääntäni. Oppinut tuntemaan paremmin itseäni, tullut armollisemmaksi. Vielä on kuitenkin matkaa, olen edelleen se ikuinen stressaaja ja murehtija. Se on vaan minun luonne. Mutta onneksi siitä voi päästä eroon ja muuttaa omia ajatuksiaan paremmiksi.  

Usein kun huomaan, että jokin huono levy lähtee päässäni pyörimään, niin vedän syvää henkeä, asetan käteni olkapäälleni ja sanon mielessäni ”ei ole mitään hätää”. Olo kevenee ja tiedostan omilla ajatuksilla olevan valtava voima.Pidä huolta itsestäsi, olet itsesi paras ystävä <3Pitkään mottoni oli, että ”uskalla unelmoida”. Olin itse valtava unelmoija ja saadessani elämässäni ikään kuin kaiken, niin tuli jopa pelko, että uskaltaako sitä enää unelmoidakkaan. Onpas ironista. Tarkoitan tällä sitä, että kun unelmoin milloin mistäkin, niin yleensä sain sen kaiken, jonka jälkeen tuntui, että ”oliko pakko taas pistää ittensä tähänkin tilanteeseen”. Mutta asioita enempää tässä kohtaan avaamatta, koen vahvistuneeni suuresti. 

 

"Uskalla unelmoida" <3


Mottoni vaihtuikin enemmän ajatukseen ”asenne ratkaisee”. Koska koen, että ihan mitä vaan voi oppia, kun vaan itse haluaa. Tämä asia on ollut myös pitkään kadoksissa, etten edes halunnut tehdä mitään uutta, koska pelotti liikaa. Usein juuri tuo ajatus auttaa, että juuri sillä asenteella pääsee pitkälle, tuo valtavasti voimaa. Että ihan oikeasti, melkein mitä vaan voi tehdä, kun itse vaan haluaa. Siinä onkin se jutun juju, että tarviiko kaikkea koko aika haluta, vai onko elämä just näinkin niin siistiä. Kyllä on :)


Menipä tämä nyt pitkälle ajatusvirtaan :D kuitenkin tänään ehdoton huippujuttu on se, että minusta tuli Päijät-Blogien jäsen! Pääsin siis mukaan huippu hienoon Päijät-Blogien blogiyhteisöön!
Kun on pitkään kirjoittanut blogia vaan itsekseen, niin alkoi tulemaan aika voimakkaita motivaationlaskuja. Pidin yllä tahtia, että ”kyllä nyt vähintään yksi postaus kuussa täytyy saada aikaiseksi”. Ei ollut vaan motivaatiota eikä oikein mitään sanottavaakaan. Se kun pääsee mukaan yhteisöön, niin uskon sen tuovan paljon uutta virtaa ja intoa koko bloggaamiseen. On ikään kuin se syy kirjoittaa, syy päivittää Instaa, syy pohtia ja kertoa juttuja :) Tunnen vahvasti, että tästä tulee vielä jotain niin suurta ja siistiä!

Pääset tutustumaan Päijät-Blogien toimintaan osoitteessa:
www.paijatblogit.fipaijatblogit.fi


"Päijät-blogit on Päijät-Hämeen alueella toimiva raikas blogiyhteisö, joka on aloittanut varsinaisen toimintansa alkuvuonna 2019. Tavoitteenamme on tuottaa kiinnostavaa, paikallisuuteen liittyvää sisältöä siellä missä ihmiset haluavat sitä vastaanottaa - siksi vaikutamme eri kanavissa. Perinteisten blogien lisäksi löydät meidät Instagramista ja Facebookista, ota myös seurantaan virallinen hashtagimme #paijatblogit."Blogini löytyy Päijät-BlogeistaKuvaus blogistani


Instagramissa tili löytyy @paijatblogit
ja facebookissa Päijät-blogit. 

Sinne vaan rohkeasti tutustumaan! :)
 


Päijät-Blogien Instagram ja ihanan sporttinen kuva blogilleni :)


Olen tästä onnellinen ja iloinen, koska haaveilin pitkään blogiyhteisöön liittymisestä. Ja onkin mahtavaa, kun omalla kotiseudulla on näin upea ja hieno, nuori blogiyhteisö. Ja kun päätimme muuttaa takaisin Lahteen, niin pääsin ilokseni liittymään mukaan yhteisöön. Kaikki menee kerrassaan niin mahtavasti!

Minulle saa heittää ehdotuksia, mitä haluaisitte blogissani lukea. Edelleen jatkan kuitenkin samalla teemalla, johon sisältyy lifestylea, koiranomistajuutta seniorikoiran kanssa, hyvinvointia ja treenailuja.

Tervetuloa mukaan kaikki uudet ja kiitos kun olette olleet mukana, te nykyiset lukijat ja seuraajat! :)

Arvostan ja kiitän teitä kaikkia! <3Upean huurteinen pakkaspäivä


Iloisin ja rohkein mielin kohti uutta


Terkuin

Hanna ja TumppiSeuraa meitä!


Istagram
@hannahtuulia

Facebook
Aktiivista elämää sohvaperunan kanssa

Bloglovin'
Aktiivista elämää sohvaperunan kanssaPäijät-Blogit

Instagram
@paijatblogit

Facebook
Päijät-Blogit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos mukavasta kommentistasi :)