perjantai 31. tammikuuta 2020

15 asiaa elämästä..

Nyt kun olen muuttanut takaisin Lahteen ja hypännyt vielä Päijät-Blogien matkaan, niin uusia seuraajia on alkanut todella mukavasti kerääntymään. Ajattelin, että kerron teille nyt enemmän itsestäni. Saavat uudet seuraajat tutustua minuun paremmin ja ehkä teille vanhoille ja nykyisille seuraajilleni tulee jotakin uutta minusta :D


 
Moikka, olen Hanna ja tässä on mun koira TumppiTeemme yhdessä rauhallisia lenkkejä ja pieniä metsäseikkailuja :)


Löysin tämän hauskan postausidean Piia Pajusen blogista. Halusin lisätä itse pari lisäasiaa tähän postaukseen, jolloin ei ole ihan suora copy-paste :D perusrunko on sama, mutta pienellä lisätwistillä :)

Käykäähän ihmeessä tutustumassa myös Piian blogiin, on nimittäin aivan huippu tyyppi ja persoona ruudun toisella puolen kirjoittamassa :) Tykkään Piian tavasta ilmaista asiat ja kertoilla tarinoitaan. Niin samaistuttavaa, rempseää, rohkeaa ja reipasta. Hän on myös kovanluokan sporttimimmi ja nyt tuleva äiti. Ihanaa :')

Mutta nyt niihin asioihin :D


Asun kotiseudullani Lahdessa. Asuin tosin välissä yli viisi vuotta Turussa (muutimme puolison opintojen takia) mutta päädyimme muuttamaan viime vuoden joulukuussa (joulukuu 2019) takaisin Lahteen, lähemmäs kavereita ja sukulaisia :)


Innostun uusista jutuista ihan täysillä :D Kun keksin sen uuden jutun, niin en meinaa nahoissani pysyä. Toisinaan innostun niin paljon, että yöunet menee kun mietin vaan mitä uutta ja siistiä pääsen tekemään :D 


Ihailen niitä ihmisiä, jotka täysillä uskovat ja tekevät sitä omaa juttuaan. Tekevät sitä itselle tärkeää asiaa muiden epäilyksistä huolimatta. On rohkeutta olla erilainen ja erottua massasta. 


Rentoudun parhaiten rauhallisilla metsälenkeillä. Sen hetken kun saan kulkea metsässä täysin rauhassa, aistia metsän tunnelmaa ja fiiliksiä, on vaan niin rentouttavaa. Rentoudun myös kun joogaan. Ja mielekkän rentoutumistapa on illalla telkkarin katsominen, ei siitä vaan mihinkään pääse :'DUpea ja rauhoittava metsäLuminen metsä on minusta niin kaunisIlostun onnellisista ihmisistä, leikkivistä lapsista, onnessaan juoksevista koirista ja hevosista :) Siitä, kun ihmiset ovat onnellisia juuri tässä ja nyt. Maailmassa rauha ja ihmisillä hyvä tahto :) Voi olispa :') Ilostun siististä kodista, rakkaasta puolisosta ja terveestä, leikkisästä seniorikoirasta. Tumppi on minulle se rakkain karvakamu :) 


Luonteeltani olen enemmän hitaasti lämpenevää tyyppiä kuin nopeasti syttyvää :D lähinnä tarkoitan, että uusissa jutuissa haluan aina ensin harkita ennen kuin teen päätöstä. Mutta muutoin luonteeni on temperamenttinen ja tulinen. Vähän sellainen ristiriitainen. Että alkuun innostun ja sitten haluaisin perääntyä kun tajuan, että oliko tämä sittenkään niin järkevää :'D Onneksi iän mukana tulee myös viisautta ja olen opetellut sanomaan enemmän "ei" niille kuormittaville asioille. Ja enemmän "joo" niille suurille seikkailuille ja energiaa tuoville jutuille :) 


Haluaisin olla rohkeampi. Rohkeampi toteuttamaan niitä asioita, mitä oikeasti haluan. Lähteä elämään omannäköisempää elämää. Uskoa omiin kykyihini enemmän. 


Jos voisin tehdä mitä vaan. Haluaisin olla maailmanpelastaja. Tai luonnonsuojelija :D lähinnä kuitenkin auttaa ja pelastaa ihmisiä, olla luontoystävä, luoda turvallisuutta. Tehdä työtä, jolla on merkitystä. Ja fyysisesti haluaisin olla vahvempi, juosta vaikka sen maratonin. Tai trampoliinilla oppia tekemään voltin ja kiivetä kiipeilyseinällä todella korkealle :) Kiipeilyä en ole koskaan uskaltanut kokeilla, ehkä vielä jonain päivänä.. :D 


Haluan ympärilleni ihmisiä, jotka arvostavat minua aidosti sellaisena kuin olen. Kannustavia, tsemppaavia ja ymmärtäväisiä ihmisiä. Niitä, joiden kanssa tunnen olevani samalla aaltopituudella. Onneksi minulta löytyy juuri niitä, rakkaita ihmisiä ja ystäviä :)Upea vesijärvi


Haaveilen taloudellisesti vakaasta arjesta. Että arjessa on mahdollista tehdä niitä asioita, joita haluaakin. Haaveena on tulevaisuudessa matkustaa ja nähdä maailmaa, sekä tehdä työtä jolla on merkitystä. Käydä enemmän hoitamassa hevosia ja ratsastamassa, sekä löytää treenikipinän uudestaan. Ja on yksi suuri haave, jota en halua sanoa ääneen. Yksi suuri unelma.. <3 


En luopuisi vapaudesta toteuttaa asioita ja elää turvallista arkea :) En halua luopua myöskään omasta terveydestäni ja haluan yhä enemmän panostaa omaan hyvinvointiini. Että minulla on tulevaisuudessakin mahdollisuus liikkua ja tehdä siistejä juttuja :) 


Ajankohtaista juuri nyt. Tulevaisuus on avoinna ja yhtä suurta kysymysmerkkiä. Silti tunnen, että jotain suurta on vielä tapahtumassa. En vaan tiedä vielä, että mitä tai mikä se on :) Voihan olla myös, että arki pysyy suhteellisen samanlaisena ja tasasen tappavana :D harmi vaan, kun siedän huonosti tasaisen tappavaa arkea, todennäköisesti keksin kyllä jotakin uutta :DKahvihetki kruunaa päivän :)Tykkään hyvästä kahvista, metsästä ja luonnosta. Ja tietenkin tykkään Tumppi-koirasta. Olen aina ollut koiraihminen, koiran kanssa on vaan parasta tehdä kaikkea ja seikkailla metsässä :) 


Matkustaisin jonnekkin lämpimään. Olisi ihanaa päästä lomareissulle vaikka Espanjaan. Tai Turkkiin. Tai johonkin muuhun lämpimään maahan :) Haluaisin joskus vielä nähdä turkoosin kirkkaan meren, upean maailman luonnon, suuret ja korkeat vuoret. 


Rakastan minun puolisoani. Olemme olleet yhdessä jo kahdeksan vuotta. Kokeneet ja nähneet paljon. Yhdessä olemme vahvempia. Vaikka välillä olisikin vaikeaa, niin rakkaus ja luottamus on niin suuri voima, että sen voimalla olemme selvinneet yhdessä monista haasteista.
Upea Turkki ja auringonlasku. Katsoimme "melkein" samaan suuntaan :DKuljemme samaan suuntaan ja yhdessä olemme vahvempia <3Kiitos suuresti kaikille nykyisille ja uusille seuraajille! Tervetuloa mukaan seurailemaan minun arkeani ja matkaani :) 

Nyt aivan näillä näppäimillä pääsemme siirtymään helmikuun puolelle. Miettikääpä, olemme askeleen lähempänä kevättä ja kesää :) Nautitaan nyt kuitenkin hetki vielä tästä lumisesta talvesta, joka juuri saatiin ainakin tänne Lahteen. Itse tykkään niin paljon lumesta ja lumisesta metsästä :) ja Tumppi on kanssani samaa mieltä, lumi on parasta :D

Ihanaa päivää ja loistavaa viikonloppua!


Terkuin

Hanna ja Tumppi

Seuraa meitä!

Instagram
@hannahtuulia

Facebook
Aktiivista elämää sohvaperunan kanssa

Bloglovin'
Aktiivista elämää sohvaperunan kanssa
Päijät-Blogit

Instagram
@paijatblogit

Facebook
Päijät-Blogit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos mukavasta kommentistasi :)