maanantai 28. maaliskuuta 2016

Pääsiäisen tunnelmia

Jippijei! Tuli vietettyä oikein mukava ja rattoisa Pääsiäinen. Voin sanoa, että pääsiäisenvapaat tulivat todellakin tarpeeseen. Tuli fiilisteltyä pikkuhiljaa lähenevää kevättä. Pajunkissatkin kasvoivat oikein kauniisti, ja lumet alkavat sulailemaan. Kyllä kevät on vaan mukavaa aikaa kun luonto herää henkiin. Ihmiset ovat paljon iloisempia ja pirteämpiä, kyllä aurinko ja kaunis sää vaikuttaa monin tavoin mielalaan.    
Tämä Pääsiäinen oli nyt hieman synkempi. Sään puolesta. Ilma oli hieman viileähkö ja harmahtava. Mutta fiilis oli silti mahtava. Halusin hieman koristella kotia erilaisilla pääsiäiskoristeilla. Vaikka tuntuukin välillä hölmöltä laitella jotain koristeita vaan hetken huvin vuoksi, niin huomasin niiden silti tuovan itselle paljon iloa. On mukava välillä saada kotiin uutta ilmettä, vaikka vaan hetkeksi. Tulee samalla siivoiltua ja pyyhittyä pölyjä kun erilaisia koristeita virittelee ympäri kotia. Tässä hieman kuvasaldoa koristeluistani.


Meille tuli vierailemaan kaksi hyvää ystäväämme ja pääsimme viettämään mukavia päiviä yhdessä. Yhtenä päivänä lähdimme käymään Naantalissa. Ilma nyt ei ollut mikään kovin hääppönen, mutta fiilis oli siitä huolimatta hyvä. Tumppi oli innoissaan kun pääsi mukaan Naantalin reissuun. Teimmekin pitkän kävelylenkin kierrellen ja ihastellen kaunista Naantalia. Tumppi päätti vielä nauttia jäljellä olevista lumista, ja meninkin tapansa mukaan heittäytymään hangelle. 

Odotan lämmintä kesää, jos vaikka tänä vuonna pääsisi uimaan meren rantaan. Naantali on kyllä todella kaunis paikka, ja mukavahan siellä oli liikkua ennen turistiajan huumaa.

Muuten tuli kyllä aika paljolti lepäiltyä. Rauhalliset kävelylenkit Tumpin kanssa tekivät hyvää mielelle ja muuten oli mukava vain olla ja herkutella. Tulikin nyt enemmän pääsiäisenaikaan herkuteltua, välillä on hyvä ottaa ihan rennosti ja nauttia. Paluu arkeen koittaa jälleen ja silloin on hyvä tehdä parempia valintoja ruuan suhteen. Nyt en jaksanut asiasta liikaa stressailla, kun enimmäkseen tulee syötyä monipuolisesti ja terveellisesti.

Toivotan kaikille mukavaa alkavaa viikkoa ja tsemppiä!


Terkuin

Hanna ja Tumppi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos mukavasta kommentistasi :)