keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Uusi tuttavuus

Olen tällä hetkellä aivan täynnä iloa ja riemua. Elämässä tulee ajoittain hetkiä, jolloin elämä suorastaan potkii päähän. Kaiken vastoinkäymisten ja pettymysten lomasta on hienoa nähdä, että asiat aina järjestyvät. Ja tilalle tulee useimmiten paljon hyvää. Tämän hetkinen ilonaihe on uusi tuttavuutemme; Neeta-göötti sekä hänen ihana omistajansa.

Gööttihän on siis lyhenne länsigöötanmaanpystykorvasta. Gööttejä ei vielä niin hirmuisesti ole, mutta pikkuhiljaa niitäkin alkaa esiintymään yhä enemmän katukuvassa. On tämä vaan niin mainio rotu kaikin puolin. Uusi tuttavamme päätti hankkia itselleen ihanan pikkuisen göötinpennun. Mikä loistava valinta!

Päätimme tässä yksi ilta, että voisimme tavata koiriemme kanssa. Minua hieman jännitti, että mitähän Tumppi pikkuisesta tuumaa. Tumppi on välillä sellainen säheltäjä, että saattaa keksiä kaikenlaista. Ensikohtaamisemme sujui kaikin puolin onnistuneesti. Tumppi alkuun jännitti pikkuista Neetaa, ja käveli reippain askelin edellä. Ajoittain kääntyi katsomaan, missä se pikkunen taapertaa. Tumpin ja Neetan kokoero oli kyllä valtava; Pikku-Neeta ja Jätti-Tumppi. Tumppihan on muutenkin iso göötiksi, Neeta näytti sen rinnalla todella pikkuiselta. Neeta on kyllä aivan valloittava pikku-göötin alku.

Käveltyämme pikkuisen lenkin niin Tumppikin alkoi tottumaan Neetan läsnäoloon. Se oli kyllä äärimmäisen huomionhakuinen kun ohikulkijat antoivat Neetalle huomionsa, itse vanha herra ei ollutkaan enää se kuka huomion itselleen kahmii. Lumisella kentällä ollessamme Tumppi alkoi rauhoittumaan kun pääsi enemmän tutustumaan Neetaan. Näytti siltä kuin se olisi nuorentunut silmissä – se innostui jopa hieman leikkimäänkin!


Odotellaan nyt että päästään yhdessä käymään koirapuistossa. Koirien on helpompi tutustua toisiinsa kun saavat kumpikin olla vapaana. Tumppi enemmän jännittää aina ja kiertää kaukaa, mutta kun on sopiva leikkikaveri niin jopa tämä vanha herra innostuu. Onhan näillä melkoinen ikäero; Tumppi kohta 10 vuotta ja Neeta kohta 10 viikkoa!

Uskon, että näistä tulee varmasti vielä hyvät kaverukset. Odotan jo innolla, että pääsemme tekemään pitkiä kävelylenkkejä ja saamme välillä lenkkiseuraa. Tumpille tekee hyvää kun saa tutustua mukaviin koirakavereihin – onneksi niitä riittää myös naapurustossa. Koirakontaktit ja hyvät kaverit ovat koiralle todella tärkeitä.

Neetaan ja hänen omistajaansa pääsette tutustumaan paremmin hänen blogissaan
ja Neetalta löytyy myös oma facebook -sivusto

Käykäähän ihmeessä tutustumassa.


Mukavaa loppuviikkoa !


Terkuin

Hanna ja Tumppi

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Olen kanssasi Josha aivan samaa mieltä :) ovat kyllä niin söpiksiä molemmat. Pieni uuden elämänalku ja jo elämää nähnyt konkari :) On kivaa saada toinenkin rodun edustaja tähän lähistölle, tulee omat oman koiran pentuajat mieleen. Ja lenkkiseura kyllä kelpaa :) Odotan jo innolla kun pääsemme taittamaan pitkiä lenkkejä yhdessä :) Tumppikin nuortuu kun saa olla pikkuisen seurassa :)

      Poista

Kiitos mukavasta kommentistasi :)