perjantai 3. toukokuuta 2019

Tumppi 13v. ja synttärikuulumiset

Tumppi pääsi hienoon 13 vuoden ikään. Mahtavaa ja olen kiitollinen näistä yhteisistä vuosista mitä olemme tähän asti yhdessä kulkeneet :) Nyt on mennyt vaivojen ja ruokahommien osalta mukavasti ja meillä on kivan tasainen arki :)
 


 
Olemme käyneet tässä huhtikuussa jälleen harrastelemassa Rally-tokoa. Saimme kasaan hieman isomman porukan ja parhaimmillaan meitä oli koossa neljä koirakkoa. On ollut kyllä mukavaa harrastaa isommalla porukalla, kun pari vuotta harrastelin kahdestaan koiratuttumme kanssa. Yhdessä tekeminen on kyllä niin mukavaa.
Oli todella mukavaa päästä palaamaan treenien pariin. Kenttä oli sulanut ja kuivahtanut. Ilma lämpeni kovaa vauhtia. Ihanasti tuntui keväältä. Hiukan jännitti alkuun, että osaammekohan mitään. Talvitauko venähti aika reilusti. Mutta oli mukava taas huomata, kun lähdimme vaan tekemään niin hienosti sujui :) Hioimme liikkeitä vähän parempaan kuntoon ja koitin tehdä liikkeet mahdollisimman oikein. Siinä määrin mitä osasin. Tärkeintä on kuitenkin se yhdessä tekeminen ja se, että on hauskaa :) 


 

Juhlapäivää vietimme virallisena päivänä eli vappuaattona 30.4.2019 :) Siinä lähdimme ulkoilemaan vanhoille kulmille ja kävimme fiilistelemässä sekä muistelemassa. Kuljimme niitä reittejä, joita kuljimme silloin kun tänne Turkuun muutettiin lähes viitisen vuotta sitten. Maisemat ovat kyllä hitusen muuttuneet mutta kaikki on silti niin tuttua :) Oli mukavan lämmin ulkoilla ja Tumppi oli aivan fiiliksissä. Tumppi tykkää aina kun pääsee retkeilemään ja ulkoilemaan tutusta poikkeaville reiteille :) Yhdessä tekeminen ja läsnäolo näin synttäripäivänä oli se tärkein lahja, jonka halusin antaa Tumpille :)
Kotona sitten tein illasta Tumpille hieman kevennetyn synttäriyllätyksen. Nyt kun Tumppi syö raakaruokaa ja nappuloita niin niistä en oikein lähtenyt tekemään kakkua. Jolloin laittelin herkut kivaan 13 numeron muotoon ja annoin Tumpin herkutella niillä :) Tumpin oli kyllä tuskaisaa odottaa, kun rakentelin numeroita mutta hienosti malttoi odottaa vaikka kuolaa valui suupielestä :'D


Oli kyllä mukava päivä ja kaikki sujui hienosti :) On Tumppi vaan minulle se rakkain ja parhain koira <3

Näihin tunnelmiinTerkuin


Hanna ja TumppiSeuraa meitä!

Facebook ”Aktiivista elämää sohvaperunan kanssa”

Istagram @hannahtuulia

Bloglovin' ”Aktiivista elämää sohvaperunan kanssa”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos mukavasta kommentistasi :)