keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Hiustyylit eri vuosina (vuodesta 2008-2017)

Minulla on hiustyyli muuttunut moneen kertaan. Tai ei niinkään malli vaan hiusten pituus ja väri. Jotenkin se, että kun en muuten oikein meikkaile juurikaan muutoin kuin töihin ja juhliin niin hiuksissa olen halunnut räväyttää. Tässä on katsaus minun hiustyyleihin.


Nykyhetki, syyskuu 2017
 


Peruskoulun päättäjäisissä näytin tältä. Hiuksissa vielä oma värini.


Peruskoulun päättäjäiset, kesä 2008

Kun lähdin opiskelemaan hevostenhoitajaksi, niin jossain vaiheessa taisin värjätä tummaan mahonkiin hiukseni. Äkkiähän väri haalenee kun eteenpäin mennään. Kesälomalle päästessä väriä ei enää juurikaan ollut hiuksissa. 


2008

Huh mikä vuosi ja kesäloma odottaa :D - 2009

Tämän värjäilin jossain vaiheessa opintojeni aikana, en vaan saa millään mieleeni koska tähän päädyinkään.
Ihana Tumppi <3


USA.n matkalla kun olin niin hiukseni hieman lyhenivät. Perusväri oli päässä koska se on niin helppohoitoinen. Halusin mahdollisimman pienen hius-stressin. Enhän kyllä muutenkaan ole pahemmin hiuksistani stressaillu, suorat kuin mitkäkin että siinähän ne on hyvin kulkeneet mukana :D
Minä, varsa ja suuri maailma. Syksy 2010


Suomeen palatessani päädyin laittamaan hieman eri sävyä hiuksiin. Alkuun oli varmaan jälleen mahonki.
Opinnot kun päättyivät niin hiuksissa oli tumman ruskeaa sävyä.


Tuore hevostenhoitaja, kesä 2011

2011
  
Tavatessani nykyisen puolisoni ja hiuksissa taisi silloin olla tummaa mahonkia. 


2011

Syksy 2011

Puolisoni serkun häät. Talvella 2011

Tämä vaaleni jälleen lähelle omaa väriäni. Hiustyylikin muuttui kun halusin leikata toisen puolen hiuksista lyhyeksi. Kävin toki parturilla etten ihan lähtenyt omin päin leikkelemään. 


2012
 
Puolisoni ehdotuksesta päädyin värjäämään punaiseksi, ja tästä tuli ehdoton suosikkivärini. Tämä oli päässäni monen monta vuotta. Väri vaalenee kyllä äkkiä. Halusin tänne Turkuun muuttaessamme myös punaisen sävyn hiuksiini.


Syksy 2013


Syksy 2013

Kesä 2014

Ensimmäinen kesä Turussa, 2014

Hiukseni vaalenivat, tämän jälkeen minulle tuli jälleen tumma kausi päälle. Piti värjätä tumman ruskeaksi mutta tämä sävy on uhkaavasti kyllä musta. Noh, menihän tämä kyllä aikansa.


2014

Kesä 2015

Kesä 2015


Kesä 2015

Muuttumisleikissä hiuksiini tehtiin upea liukuvärjäys. Leikattiin pitkään polkkaan josta tuli ehdoton suosikkini. Ensimmäistä kertaa hiukseni olivat niin lyhyet, etten saanut niitä kiinni ponnarilla. Tämä oli tietty hassua, kun alotin näihin aikoihin salitreenit ja olin tottunut laittamaan hiukset aina ponnarille.


Ennen muuttumisleikkiä, syksy 2015

Jälkeen muuttumisleikin. Syksy 2015 (Tästä lisää myöhemmin :D)

Ihana liukuvärjäys :) Syksy 2015

Annoin hiusteni kasvaa kaikessa rauhassa ja väri lähti vaalenemaan. Upealta näytti mielestäni myös hetkeä myöhemminkin.


Kesä 2016

Kesä 2016
 
Syksy 2016 ja rakas kummipoika <3


Tästä eteenpäin päädyin jälleen värjäysoperaatioon. Silloin taisi tarttua käteen kastanjaa. Tummalta näyttää kyllä aina kaikki sävyt.


2017

2017


Nyt viimeisenä on tämän hetkinen tilanne. Halusin vielä palata punaisten hiusten aikakauteen. Syksyllä iskee aina inspiraatio muuttua ja uudistua :)


Ennen ja jälkeen. Nykyisyys, syyskuu 2017

Nykyhetki, syyskuu 2017
 Mikä näistä hiustyyleistä sopi minulle parhaiten teidän mielestänne? :)
TerkuinHanna ja Tumppi
Seuraa myös;

Facebook ”Aktiivista elämää sohvaperunan kanssa”

Instagram @hannahtuulia

Bloglovin' ”Aktiivista elämää sohvaperunan kanssa”

2 kommenttia:

 1. Apua mitä muistoja tuli mieleen tosta ekasta kuvasta! Voi hitsi, onpa tostakin jo kauan... Tykkään punaisista hiuksista kovasti mutta ehkä kaikkein eniten silti liputan noita tummanruskeita. Ja toi liukuvärjäys oli tosi kivan näköinen! :)

  Lievä tarve tässä tulee itselläkin tehdä hiuksille jotain, mutta blondi mikä blondi :D Viime kuussa kyllä pätkäisin hetken mielijohteesta hiukset lyhyiksi ekaa kertaa vuosiin, muutoshan se tämäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samoissa fiiliksissä olin itsekkin :) niin paljon muistoja tulvi mieleen kun kuvia etsin ja selailin. Haastava oli välillä muistaa mikä kuva liitty mihinkin ajanjaksoon :D ekan kuvan keilailun tunnelman muistan kyllä aina ja voi niitä aikoja.. :) muistot on tärkeitä <3

   Tykästyin itsekkin liukuvärjäykseen :) ja luulen myös että lähempänä tulevaa kesää vaihtuu värikin tummempaan eli johonkin kastanjaan tai mahonkiin. Punainen on itselle vahvasti syysväri :) nyt oli inspiraatio repästä mutta jotenkin kenkkumaisesti tarttui väri mutta eiköhän tää tästä tasotu. On niin luonnottoman oloiset mutta kyllähän muutos ottaakin aikansa. Täytyy toisen merkkistä punaista kokeilla seuraavaksi :D

   Juu kyllä hiusten lyhentäminen luo erilaista fiilistä ja on kivaa vaihteluakin :D kovasti olen halunnut sivusiilin mutta älytön vaiva kasvattaa pitkiksi nii taidan jättää välistä. Kasvatusprojekti kovasti käynnissä :)

   Ihanaa syksyä sinulle! :)

   Poista

Kiitos mukavasta kommentistasi :)