tiistai 29. elokuuta 2017

Käynti Huutokauppa Keisarilla

Olemme jo pitkään seuranneet Huutokauppa Keisaria telkkarista. Ohjelmaa näytetään sekä Nelosella että Ruudussa. Ohjelma kertoo Huutokauppa Palsanmäen huutokaupasta ja siihen kuuluvasta työstä ja arjesta.

Pääset paremmin tutustumaan tähän alla olevan linkin kautta;
Olemme jo tovin halunneet käydä täällä ihan paikanpäällä. Telkkarissa huutokauppa on näyttänyt kaikinpuolin lämminhenkiseltä ja ihastuttavalta paikalta. Päädyimme Lahtireissun yhteydessä tekemään retken Jyväskylään, josta suuntaisimme kohti Palsamäen huutokauppaa. Lahtireissusta on tulossa vielä oma teksti, kunhan saan sen valmisteltua :)

Matkaan lähdimme aamusella puolisoni ja äitini kanssa. Päätimme käydä ensiksi pyörähtämässä Jyväskylässä ja katsomassa mieltä siellä näyttää. Matka taittui suhteellisen lepposasti. Rankkaahan oli jälleen tottumattomalle tämä pitkä ajomatka. 


Hetki ehdittiin pyöriä Jyväskylässä. Ihan perinteiseltä tämä näytti mutta ainahan joka kaupungissa on oma tunnelmansa. Sää oli jälleen pilvinen ja harmaa. Fiilis oli kuitenkin korkealla.


 
Siitä lähdimme taittamaan matkaa kohti huutokauppaa. Jostain syystä Google Maps ei halunnut suostua yhteistyöhön. Kun vihdoin sain sillä reitin haettua niin en uskaltanut enempää karttaan koskea. Luotin, että kyllä se meidät perille vie. Noh kyllähän se niin tekikin, mutta älyttömän kiertotien kautta. Käytiin samalla kiertämässä kaikki pikkupaikat lähellä Jyväskylää. Suorempikin reitti olisi ollut, kiitos Google Maps. Noh näitä sattuu.

Pääsimme onneksi perille. Ja siellähän olikin porukkaa todella todella paljon! Ihan yllätyin että mitähän ihmettä. Jono oli jo portilla kun saavuimme paikalle. Portit kun avattiin niin kyllä sellainen virta lähti liikkeelle. Noh auto parkkiin ja sateenvarjot matkaan. 


 
Olipa todella mukava fiilis olla ihan paikanpäällä. Kaikki näytti samalta kuin telkkarissakin, mutta olihan tämä ihan eri olla itse paikalla. Sisätila oli jo täynnä porukkaa joten päädyimme istahtamaan pihan puolelle. Äitini mahtui sisälle istumaan kun halusi sinne jäädä. 
  
Ihmisillä oli todella hyvä tunnelma. Oli niin mukava fiilis olla paikalla ja kaikilla oli hyvä mieli. Huutokauppa kun pärähti käyntiin niin kyllä fiilis nousi heti kattoon. 
 
Jossain vaiheessa alkoi satamaan aivan älyttömästi. Sateenvarjon alla tuli istuttua tovi jos toinenkin. Kylmyys alkoi hiipimään pikkuhiljaa vaikka oli takki päällä. Ei se vaan yksinään lämmitä jos paikallaan istuu. Kroppa alkoi väsymään pitkän istumisen seurauksesta. Loppuvaiheessa oli pakko nousta seisomaan, hivuttauduimme lähemmäs katosta pois sateesta. Pääsimme ihan hetkeksi sisälle istumaan ja alkoi syväjäätyminen helpottaa.

Kokemuksena tämä oli kyllä todella mahtava! Yksi ehdottomasti parhaimmista.

Tämä huutokauppa kuvattiin myös telkkariin. Täytyykin katsoa, koska me näymme siellä. Uudet jaksot alkavat tiistaina 29. elokuuta Nelosella ja Ruudussa. Eli tänään! Odotan niin innolla! 

Suuret ja sydämelliset kiitokset Akille, Helille ja Markulle! Olette mahtavia, teette hienoa työtä ja jatkakaan samaan malliin. Kiitokset onnistuneesta huutokaupasta, elämyksestä ja kokemuksesta :) 

Puolisoni ja Huutokaupan Aki

Huutokaupan Heli
 


Huutokaupan MarkkuSyksyssä yksi mukavimmista asioista on uusien jaksojen ilmestyminen telkkariin. Mikä onkaan parempaa tekemistä pimeinä syysiltoina, kun käpertyä peiton alle ja rentoutua telkkarin ääressä. Onneksi vielä on lämpimiä päiviä tiedossa. Nauttikaamme niistä! :)
Terkuin


Hanna ja Tumppi


Seuraa myös;

Facebook ”Aktiivista elämää sohvaperunan kanssa”

Instagram @hannahtuulia

Bloglovin' ”Aktiivista elämää sohvaperunan kanssa”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos mukavasta kommentistasi :)