perjantai 20. tammikuuta 2017

Blogi täytti vuoden!

Ohhoh. Kylläpä aika juoksee, vuosi vierähti täyteen blogin kanssa. 
Hienoa! 

Tästä postauksesta lähdettiin liikkeelle.

Monia tunteita mahtui kyllä tuohon vuoteen. Muutoksia, vaiheita.. Vähän kaikkea. Ajattelin tämän kunniaksi kertoa teille hieman enemmän itsestäni. Olen koonnut tähän kysymyksiä netin syövereistä poimittuna. Haluan, että oppisitte tuntemaan paremmin, kuka täällä ruudun takana oikein kirjoittelee.


Kerron teille itsestäni näiden kysymysten kautta;


Mikä on lempivärisi?
Sininen. Ehdottomasti. Se on aina ollut sininen. Sellainen perussininen, ei vaalea eikä tumma.

Mikä on lempiruokasi?
Hmm.. Tällä hetkellä pidän omatekemästä makaronilaatikosta. Nams. Riittävästi mausteita niin tulee oikein hyvää.

Mikä on lempieläimesi?
Pidän monista eläimistä. Niihin lukeutuu koirat, hamsterit, hevoset, lehmät, seeprat, pingviinit... Mutta jos vaan yksi niin kyllä se on koira.

Lempiharrastuksesi?
Juoksu. Kyllä, se on juoksu. Olen aina ollut juoksija.

Mistä saavutuksestasi olet ylpeä?
Olen ylpeä saavuttaessani tämän hetkiset ammattini.

Miten kuvailisit itseäsi?
Olen tunnollinen, herkkä, ymmärtäväinen, sinnikäs, taistelija. Ystävällinen, rakastava, hyväksyvä, tunteellinen.

Kun olit lapsi, miksi halusit tulla isona?
Minusta piti tulla urheilija. Jaa-a että minkä lajin.. Varmaan pikamatkan juoksija.

Mitä teet vapaa-aikanasi?
Vapaa-ajallani lenkkeilen koirani kanssa. Kuten joka päivä muutenkin, mutta teemme ajan kanssa pidempiä lenkkejä varsinkin metsässä. Muuten katson telkkaria, syön hyvin, herkuttelen kohtuudella ja rentoudun. Yritän nautiskella ja rentoutua ettei koko aika tarvitsisi suorittaa jotakin. Kotitreenailen myös kehonpainolla taikka käsipainoilla, jumppakuminauhalla. Jossain vaiheessa on tarkoitus palailla takaisin salille, mutta nyt haluan treenata kotosalla.
Jos saisit matkustaa mihin maahan tahansa, minne matkustaisit?
Haluisin matkustaa katsomaan sademetsiä. Niitähän löytyy Amerikasta, Aasiasta, Afrikasta, Austrialiasta ja Uusi-Guineasta. Australia kiehtoo, taikka Afrikka.. Ei sillä niin väliä. Hienoja metsiä, luontoa ja kasvillisuutta haluaisin päästä näkemään.

Mistä asioista tulet todella onnelliseksi?
Tulen onnelliseksi siitä että saa olla terve. Minulla on rakas puoliso, ihana koira ja turvallinen koti. Rakastan myös metsää ja luontoa.

Mitkä asiat tekevät sinut surulliseksi?
Ihmisten välinpitämättömyys. Vääryys, epäoikeudenmukaisuus. Toisten vähätteleminen.

Mitä pelkäät?
Eniten pelkään että läheiselleni, koiralleni tai itselleni sattuu jotakin.

Suunnitteletko asiat tarkkaan vai oletko spontaani?
Tykkään suunnitella. Stressaannun jos joudun olemaan liian spontaani tilanteissa joissa en pysty tekemään nopeaa päätöstä. Ajoittain teen itse nopeat päätökset. Mutta suunnitteleminen on itselleni se helpoin ja mukavin, että tiedän mitä tapahtuu ja milloin. Olen aika tarkka suunnitelmistani. Mutta pystyn myös joustamaan tarvittaessa, en takerru kiinni.

Mitkä ovat lempiharrastuksiasi?
Tykkään paljon juoksusta, lenkkeilystä, joogasta. Sekä lihaskuntoharjoittelusta niin kotona kuin salillakin. Koiran kanssa tulee ulkoiltua ja tehtyä tokoharjoituksia. Rally-toko on ainakin mukavaa. Harrastaisin hevosten hoitoa ja ratsastusta jos se olisi mahdollista. Nooh, ehkä jonakin päivänä voi palailla heppaharrastuksen pariin.

Mistä elämässäsi olet eniten kiitollinen?
Olen kiitollinen terveydestäni. Sekä koirastani, ystävistäni, puolisostani ja läheisistä.

Mitä arvostat eniten ystävyydessä?
Arvostan, että ystävä on aina valmis kuuntelemaan. Ei tuomitse, eikä puukota selkään. Ei arvostele. Välittää. Kyselee kuulumisia ja on läsnä. Luottamus on todella tärkeetä. (Opiskelumuisto. Suomenhevonen, r. Räpsäys)


Mikä on kauhein muistosi?
Tämä sattui kun opiskelin hevostenhoitajaksi. Jännitin yhdellä hevosella ratsastamista ja tämä hevonen päättikin lähteä lapasesta kun nostin sillä laukan. Säikähdin niin paljon että menin paniikkiin ja huusin selässä ”mä kuolen”. Tiputtauduin lopulta. Häpesin tätä niin paljon että meinasin lopettaa koko koulun. Nousin pelkoni yläpuolelle ja lopulta ajan myötä tykästyin tähän hevoseen. Häpeän tunteen voin tuntea silti vieläkin.

Mikä on kallisarvoisin muistosi?
Muistan, kun tapasin ensimmäistä kertaa rakkaan puolisoni. Voisiko kuvailla ”rakkautta ensisilmäyksellä”. Noh rakkautta ensihetkistä asti meidän tapaamisemme ainakin oli.

Onko jotain jota olet haaveillut tekeväsi jo pitkään? Miksi et ole tehnyt sitä?
Haluaisin juosta maratonin. En ole terveyteni puolesta voinut saavuttaa sitä, vielä. Toivottavasti jonakin päivänä.

Talosi, jossa on kaikki omaisuutesi syttyy tuleen. Kun olet pelastanut läheisesi ja lemmikkisi, ehdit vielä pelastaa yhden asian. Mikä se olisi? Miksi?
Pelastaisin valokuvani. Niitä ei voi saada takaisin.

Nimeä yksi paheesi, josta nautit aivan liikaa luopuaksesi siitä.
Se on kahvi. En juo sitä liikaa mutta se on silti pahe mistä en halua luopua. Se tuottaa mielihyvää ja antaa energiaa. Nautin siitä liikaa. Se on kuin pieni hemmotteluhetki arjen keskellä. Aina on hyvä syy juoda kahvia.

Onko joku joskus tehnyt sinulle yllättäen jotakin ystävällistä pyytämättä?
Muistan kun ostin viime jouluna ruokakaupasta söpön pehmojoulupukin. Kassalla ollut miesmyyjä totesi että ”annankin tän sulle suoraa ettei vaan likaannu”. Tilanne hämmensi ja ihastutti, joku kerrakin ajatteli.

Mitä eläimiä pelkäät eniten?
Eniten pelkään lintuja. Päälleni on meinannut hyökätä eläinkaupan papukaija kuin luonnovarainen variskin. Jokin niissä kauhistuttaa, vaikka pidänkin niistä. En silti halua, että ne hyökkäävät minuun kiinni. Arvostan lintuja suuresti.

Mikä on viimeisin kohteliaisuus, jonka olet vastaanottanut?
Viimeisin on tullut varmaan asiakkaalta, joka on kehunut hyväksi ja persoonalliseksi myyjäksi.
Mitä toivot itsessäsi muuttuvan, mutta mikä ei kuitenkaan luultavasti tule muuttumaan?
En haluaisi olla niin herkkis. Haluaisin olla vahva ja rohkea, henkisesti. Joissain asioissa olen liiankin herkkä.

Oletko tapojesi orja?
Todellakin! Rakastan rutiineja ja tiettyjä tapoja. Yritän kyllä ajoittain rikkoa niitä mutta turvaa tuo tietyt rutiinit ja tavat.

Mitä sinun pitäisi tehdä enemmän?
Pitäisi tehdä säännöllisemmin mindfulness -harjoituksia sekä joogaa. Ne tuottavat itselleni hyvinvointia.

Onko sinulla tunnuslausetta?
Uskalla unelmoida”
Pystyt mihin vaan kun itse haluat”

Kumpi on pahempi: epäonnistuminen vai ei koskaan yrittäminen?
Epäonnistua voi aina kun yrittää jotakin. Yrittämättä jättäminen on pahempi koska silloin ei voi saavuttaa mitään uutta. On uskallettava hypätä oman mukavuusalueen ulkopuolelle jotta voi päästä eteenpäin. En kadu että olen epäonnistunut mutta kadun jos en ole koskaan edes yrittänyt. Sen takia olenkin halunnut kokeilla kaikkea uutta, jotta tiedän mihin pystyn.

Suunnitelmasi vuodelle 2017
Haluan oppia hallitsemaan vieläkin paremmin stressiä ja pitää omasta hyvinvoinnistani parempaa huolta. Haluan saada treenirytmistä kiinni. Juokseminen kiehtoo paljon, jota haluankin päästä harjoittamaan. Haluaisin oppia uutta, liittyen hyvinvointiin. Haluan oppia nöyryyttä itseäni kohtaan. En halua luoda liian tarkkoja suunnitelmia, vaan tehdä elämästäni oman näköistäni. Niin, että hyvinvointi säilyy, saan lisää energiaa ja voimaa arkeen. Haluan löytää sen oman juttuni, tavoitella unelmiani. Haluan myös harrastaa Tumpin kanssa jotakin, harjoitella uusia juttuja.

Hauskaa viikonloppu teille!Terkuin


Hanna ja Tumppi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos mukavasta kommentistasi :)