perjantai 6. tammikuuta 2017

Joulukuun kuulumiset ja tammikuun tunnelmointia

Tervetuloa tammikuu ja uusi vuosi 2017!

Vielä tässä loppiaisen tienoilla voin hetkeksi palata ajassa taaksepäin ja fiilistellä hetken joulukuuta.

Joulu sujui meillä oikein mukavasti. Saatiin koti jouluiseksi ja hyvälle mallille muutenkin. Aikamoista haipakkaa ollut kyllä kun kuukaudessa on tavarat purettuna kun olemme saaneet muutettua. Oli ihana rentoututua viettämään joulua sukulaisten kanssa ja nauttia siitä rauhallisuudesta. Välipäivät sujuivatkin mukavasti sohvalla rentoutuen ja nauttien uurastuksen tuloksista.

Saimme myös oikean joulukuusen! Se toi minulle sen joulun tunnelman vaikka sää olikin ulkona harmaa ja sateinen. Kuusi oli hieno ja tuuhea, todella kaunis. 


 
Tässä hieman kuvasaldoa meidän joulusta, joulupukki tuli käymään ja Tumppikin sai itselleen joululahjoja.
 
Tumpin joululahjat koostuivat herkkuluista, aktivointilelusta sekä pehmeästä possulelusta. Possusta tuli Tumpille uusi kaveri.


 
Uuden vuoden vietto sujui rempseissä meiningeissä ja kävimme Turun keskustassa katsomassa raketteja. Meno oli aika hulvatonta ja ihmisvilinää riitti.   
Tammikuuta on tullut vietettyä töiden ja lenkkeilyjen merkeissä. Olen innostunut uudella tavalla lenkkeilystä ja tehnyt pitkähköjä metsälenkkejä. Auringon valo on antanut kummasti uutta energiaa. Ajattelin käyttää hetken aikaa kunnolla akkujen latailuun. On tullut nukuttua huonosti painajaisten takia ja univelkaa on kertynyt mittariin. Täytyy vain ottaa hetki aikaa ja saada univelat korjattua. Haluan palailla treenien pariin omaa hyvinvointia ajatellen. Haluaisin aloittaa juoksemaan pitkän tauon jälkeen. Mutta ensiksi aloitan tekemällä pidempiä lenkkejä. Nyt on ollut kyllä kovat pakkaset näin yllättäen niin olen suosiolla lenkkeillyt rauhaksiin. Omaan tahtiin vaan. Tumppi se osaa ottaa chillisti ja nauttia elämästä.

 


Tsemppiä tälle vuodelle!Terkuin


Hanna ja Tumppi


2 kommenttia:

 1. Saipa Tumppi kivoja lahjoja! :) Leppo sai Ikean possun myös joulupukilta, mutta semmosen pienen vaaleenpuna-valkoisen porsaan... :3 Mukavia kuvia, ilotulituskuvat on tosi nättejä! On kyllä ollut viime päivinä hurjan kylmä, koiralle on pitänyt laittaa töppöset jalkaan että saa lenkkeiltyä. :D Onko Tumppi yhtään kylmänarka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu koiralle on aina kiva hommata joululahjoi :D muut hoiti sen puolen tänä vuonna kun kerty jo monta pakettii niistä et itte päätim etten hanki mitään :D puoliso löys ihanan possun Tumpille :)

   Katselinkin kuinka kivoja lahjoja Leppo sai! Meilläkin on tuo meritähti mikä on ihan Tumpin lemppari :) hyvin leluja on muuten mutta hampaat menee läpi noista ja ei kestä retuuttamista. On saanu neulan ja langan kanssa olla korjaamassa :D

   Voi Leppoa kun palelee kylmässä :( Tumppi ei oo kyllä yhtään kylmänarka :D päinvastoin! Oli kuin kylmä tahansa nii tämä herra tarkenee. Nauttii mitä kylmempi on ja jos olis viel kunnon hanger. Ei oo palellu ees -30 asteen pakkasissa. Mutta keväällä karvaa lähteeki sitte ilosesti.

   Kiitos kommentistasi! Raketit oli kyllä hienoja :D

   Poista

Kiitos mukavasta kommentistasi :)