sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Tumpin 10v. synttärit!

Tumppi täytti kymmenen vuotta 30.4.2016. Vietimme silloin mukavan synttäripäivän josta ehdin nyt, viikkoa myöhemmin kirjoittamaan. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, toteaa sanontakin.

 
Aurinko paistoi lämpimästi ja sää helli juhlivaa vappukansaa. Meidän Vappu koostui tänä vuonna grillailusta kotosalla, saimme vieraaksemme oman äitini sekä puolisoni äidin. Oli mukava viettää yhdessä aikaa, ja lähdimme tekemään pitkän lenkin Ruissaloon.

Ruissalossa saimme nauttia lähenevän kesän tunteesta. Aurinko lämmitti ja luonto alkoi heräämään eloon pitkän talven jäljiltä. Puihin oli alkanut kasvamaan silmuja, sekä valkovuokot heräilivät. Ruissalossa oli paljon ihmisiä liikenteessä, niin lenkkeilijöitä, juoksijoita kuin rikkaampaakin väkeä. Iloinen fiilis oli tarttuvaa.


Tumppi oli tapansa mukaan oma iloinen itsensä. Se mennä viipotti kovaa vauhtia koko ajan, intoa puhkuen. En millään voi uskoa, että nyt on se kymmenen vuotta takana yhteistä taivalta. Mutta Tumppi ei vanhene mihinkään, niin se ainakin antaa itsestään luulla. Vielä jaksaa säheltää ja sählätä.

Kävimme meren rannassa, ja Tumppihan sinne heti meni maistelemaan ja kahlailemaan. Ihanalla rantahiekallakin oli kiva kaivaa kuoppaa ja pyöriä. 


Illemmasta kun pääsimme takaisin kotiin, teimme yhdessä puolisoni kanssa Tumpille synttärikakun. Siitä tuli aika hauska. Ja hyvältä se näytti maistuvan!
 
Myöhemmin tällä viikolla annoimme Tumpille synttärilahjan – oikein kunnon herkkuluun.  
Synttäripäivä oli ikimuistoinen. Olen kiitollinen siitä, että Tumppi on pysynyt terveenä ja elinvoimaisena. Se on se kaikista tärkein asia, että toinen on onnellinen. Yhteiset hetket ovat tärkeitä ja näin hyvien säiden salliessa olenkin nauttinut enemmän pitkistä lenkeistä. Kuuntelen tietenkin Tumpin jaksamista ja vointia, aina ei tarvitse tehdä todella pitkää lenkkiä vaan vaihtelu on se mikä ratkaisee.  Synttäriterveisin

Hanna ja Tumppi

2 kommenttia:

 1. kiva postaus, ihanan aurinkoisia kuvia! ja voikun söpö haukku sulla ♥ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Sofia! <3 :)

   Nyt on kyllä aivan ihanaa kun on aurinkoisia ja lämpimiä päiviä :) Tumppikin on paljon pirteämpi kun aurinkoa riittää :D

   Poista

Kiitos mukavasta kommentistasi :)