lauantai 1. elokuuta 2020

Blogi jää tauolle







Heinäkuu hurahti ilman minkäänlaista blogipostausta. En ole koko reilun neljän vuoden blogiurani aikana pitänyt yhtäkään kuukautta taukoa bloggaamisesta. Olin aina sinnikkäästi kirjoittanut edes yhden tekstin kerran kuussa ja se toi itselle kyllä hyvää mieltä. Nyt kun lipsuin enkä saanut aikaiseksi kirjoittaa niin ymmärsin, että nyt on parempi pitää tauko.

Elämässäni on nyt niin paljon asioita, jotka vievät kaiken energian. Nyt en pysty olemaan tarpeeksi luova ja kirjoitusvirettä ei löydy. Tiedän, että vielä tulee se aika kun inspiraatiota riittää ja innostun jälleen uudestaan kirjoittamisesta. Mutta nyt ei ole sen aika. Nyt on aika ottaa hetki itselleen.




Tarvitsen hetken itselleni



Kiitän teitä lukijoita, jotka olette kulkeneet matkassani. Kiitän myös Päijät-Media yhteisöä, jonka jäsenet tukevat sekä antavat minulle voimaa ja ymmärrystä. Tulen kyllä takaisin, entistä vahvempana ja motivoituneempana. Nyt tarvitsen tämän tauon, jonka pituudesta en vielä tiedä. Palaan kyllä, kun on oikea aika palata.









Meillä on kesä kuitenkin mennyt mukavasti. Tumppi on ollut terveenä, koirahieroja kehui kuinka hyvässä kunnossa on koiraksi. Ei vaan ikäisekseen vaan koiraksi. Tumpilla on kroppa hyvässä kunnossa, vaikka kankeutta kyllä löytyy. Olen kiitollinen tästä ihanasta kesästä Tumpin kanssa, kun olemme saaneet seikkailla metsissä ja Tumppi on löytänyt paljon mustikoita. 




Nams, mustikat on parhaita :)



Mukavaa loppukesää teille ja paljon tsemppiä syksyyn ja uusiin haasteisiin!

Kiitos kun olette olemassa <3






Tumppi lähettää teille iloisen hymynsä :)






Terkuin





Hanna ja Tumppi





P.S. Instagramiin pyrin päivittämään kuulumisia useammin, tai ainakin fiiliksiä. Siitäkään en ota paineita, mutta jos kiinnostaa niin Instagramini on nimellä @hannahtuulia. Saa ottaa seurantaan :)










 
Seuraa meitä!

Instagram
@hannahtuulia

Facebook
Aktiivista elämää sohvaperunan kanssa

Bloglovin'
Aktiivista elämää sohvaperunan kanssa


Päijät-Media

Instagram
@paijatmediayhteiso

Facebook
Päijät-Media

www.paijatmedia.com





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos mukavasta kommentistasi :)