tiistai 25. syyskuuta 2018

Mukana muuttumisleikissä

*Osan kuvista on kuvannut Televisio Lifestyle Store*

Haluan kertoa teille nyt hieman erilaisen tarinan. Yhdestä ikimuistoisesta päivästä, jolloin sain kunnian olla mukana muuttumisleikissä.

Tämä tapahtui vuonna 2015, juuri päivälleen tänä päivänä.






Olin haaveillut pääseväni mukaan muuttumisleikkiin. Olen halunnut nähdä, kuinka paljon voin muuttua ihmisenä, kun ammattilaiset laittavat hiukset, meikit ja vaatteet kuntoon.

Voitin Turun Sanomien kilpailun, jossa pääsin mukaan muuttumisleikkiin! Voi että kuinka onnellinen olin tästä ja samaan aikaan kuinka paljon kyseinen päivä jännittikin. Päätin kuitenkin, että annan heille vapaat kädet toteuttaa kaikki hiustyylit, meikit ja vaatteet miten haluavatkin. Olin valmis jopa täysin lyhyisiinkin hiuksiin. Jännittävää!

Kyseisen päivän aamuna jännitys sen kun lisääntyi. Lähdin täysin omana itsenäni paikalle perinteisesti hupparissa, huivissa ja tennareissa. Halusin saada aikaan mahdollisimman suuren muutoksen itsestäni.



 


Päivä alkoi ja otimme ensimmäiset kuvat Aurajoen varrelta. Olipa jännittävää olla ammattikuvaajan mukana ja tunsin itseni erityiseksi.

Tämän jälkeen menimme Grooven hiushuoneelle. Mukava ja ammattimainen henkilökunta otti minut käsittelyyn ja sanoinkin heti että saatte täysin vapaat kädet. Samalla minua haastateltiin. Olin ilman silmälaseja ja hajataittoisuuden takia näköni on erittäin puuromainen. Tuntui hienolta ajatukselta, olla vähän kuin tietämätön miltä tulen näyttämään. Hiusten laitto tuntui niin ylelliseltä. Sen jälkeen laitettiinkin vahva meikki, jollaista minulla ei ole koskaan ollut.






Se hetki, kun laitoin silmälasit päähäni, voin sanoa, etten tunnistanut itseäni. Katsoin vaan omaa peilikuvaani, laitoin kädet suulleni ja sanoin; ”voi että! Olenko tuo todella minä, ei voi olla”. Hämmennys oli niin suuri, positiivisella tavalla. En olisi ikinä voinut uskoa, että minusta voidaan saada noin upean näköinen.

Tästä hämmennyksestä toivuttuani suuntasimme Televisio Lifestyle Storeen. Liike sijaitsee Turun jokirannassa, aivan ihastuttava muotiliike. Heillä on äärimmäisen lämminhenkinen palvelu sekä keskittyminen suomalaiseen designiin. Voiko parempaa ollakkaan.









Sovittelimme erilaisia asuja ja asukokonaisuuksia. Oli hienoa nähdä, kuinka eri tyyppiset vaatteet sopivat minulle niin loistavasti. Kaikki korostui upeasti hienon meikin ja hiusten kautta. Opin paljon, kuinka koruilla ja sukkahousuilla voi muuttaa pukeutumisen ilmettä. Ja millä saisin vaatteet istumaan päälleni kauniisti. Kuvia otettiin runsaasti, ja aloin loppua kohden toimimaan luontevammin kameran edessä. Ensimmäisissä kuvissa olen hämmentynyt ja jännittynyt, loppua kohden vapauduin paljon ja aloin nauttimaan kameran edessä olemisesta. 









Sopivan kokonaisuuden löydettyämme, suuntamisimme Turun Sanomien toimitukselle. Siellä otettiin vielä upeat studiokuvat. Oli niin hämmentävää olla studiossa kuvattavana, enhän ollut koskaan ennen tällaista kokenutkaan. Ja kun liikuimme toimituksessa, tunsin itseni joksikin kunniavieraaksi.








Muistoksi päivästä jäi tämä ihana lehti. Lehti oli pitkään myynnissä kauppojen lehtihyllyllä. Oli kyllä huikeeta nähdä omat kasvonsa lehden kannessa :) 






 


Jokaisessa paikassa oli äärimmäisen mukavia ja lämminhenkisiä ihmisiä. Tämä oli ehdottomasti yksi parhaista kokemuksistani, josta on jäänyt niin paljon hyviä muistoja. 


 










Haluan vielä kiittää suuresti Grooven ammattitaitoista henkilökuntaa. Sekä Televisio Lifestyle Storen ihmisiä, jotka ovat ehdottomasti parhaimpia ja osaavampia, huipputyyppejä. Sekä Turun Sanomia, kuvaajia, toimittajia ja koko tiimiä. Teitte päivästäni ikimuistoisen!

Vielä kerran, suuret kiitokset!
 

 









Muotiterveisin




Hanna




Seuraa meitä:

Facebook ”Aktiivista elämää sohvaperunan kanssa”

Instagram @hannahtuulia

Bloglovin' ”Aktiivista elämää sohvaperunan kanssa”







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos mukavasta kommentistasi :)