keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Syyskuun kuulumisia

On jälleen vierähtänyt tovi, kun olen viimeksi kirjoittanut postausta. Kiireinen syyskuu takana, joka on oma syynsä vähäiseen kirjoitteluun. Päätin kirjoittaa teille nyt syyskuun kuulumisiamme.


Syyskuussa lähdimme käymään Lahdessa. Matkan tarkoitus on mennä viettämään ristiäisiä sekä juhlin omat synttärini ennakkoon. On ihana päästä näkemään itselle tärkeitä ihmisiä ja ystäviä. Ehdinkin onneksi kahvittelemaan itselleni tärkeän ystävän kanssa. Yhdessä olo ja lenkkeily on aina todella mukavaa silloin kun on hyvää seuraa.
Tärkein hetki tällä reissulla oli ehdottomasti ristäiset! Minusta tuli kummi ihanalle pienelle kummipojalleni. Alkuun hieman jännitti miten kaikki meneekää. Kaikkein ihaninta oli nähdä oma kummipoika ensimmäistä kertaa. Voi kun hän olikin suloinen pikkumies! Ristiäiset sujuivat kaikin puolin oikein mukavasti. Järjestelyt olivat hyvin laitettu ja oli oikein maistuvat tarjoilut. Se hetki kun sain pitää omaa kummipoikaani sylissä oli minulle todella tärkeä. Tulen muistamaan tämän varmasti aina. Kyllä lapset on vaan niin rakkaita.

Kiitos paljon ihanista järjestelyistä ja juhlista! Tässä hieman kuvasaldoa päivästä. Kiitokset kuvaajille!
Yhden päivän vietin sukulaisten kanssa kakku-kahvien merkeissä. Ajattelin viettää synttärini ennakkoon kun en kuitenkaan tulisi matkustamaan Lahteen virallisena päivänä. Perinteiset kahvittelut ovat kyllä mieleeni, on mukava kokoontua tärkeiden ihmisten kanssa saman pöydän ääreen vaihtamaan kuulumisia. Mummoni oli tehnyt minulle hienon kakun. Se oli oikein maistuva ja raikas. Oli kyllä ihana nähdä omia sukulaisia pitkästä aikaan. Kyllä se yhdessä olo läheisten kanssa on kultaakin arvokkaampaa. Yhteinen aika, josta syntyy tärkeitä muistoja.Syyskuun lopulla juhlittiin virallisena päivänä synttäreitäni. Nautin päivästä fiilistellen syksyä ja lenkkeillen. Ostin itselleni ruusuja ja uuden kahvikupin. Kävin iltaa istumassa parhaassa porukassa ja he lauloivat minulle synttärilaulun. Olin todella yllättynyt tästä ja tuli lämmin ja hyvä fiilis. On se hienoa tuntea kun kuuluu porukkaan ja tietää että ihmiset välittävät. Seuraavana päivänä kävin puolisoni kanssa perinteisesti syömässä ja leffassa. Oikein mukavat synttärit oli kaikin puolin.
  
 
Paljon oli menoa ja meininkiä. Meno sen kun lisääntyy vaan kun joulu ja kaikki lähestyy. Tässä on muutoksen tuulet edessä. Voin täten sanoa, että näillä näkymin blogin ylläpitäminen loppuvuotena tulee olemaan haastavaa. Mutta toivottavasti ymmärrätte ja teen parhaani kyllä tämänkin kanssa. En oikein halua pitää tätä vasemmalla kädellä, ennemmin kirjotan kunnolla kun jotain pikapostauksia. Tämä on vain minun tapani. Nyt on monet muut asiat tässä edessäpäin niin jostain on karsittava. Tilanteen mukaan mennään.

Kerron teille Tumpin kuulumisista seuraavassa postauksessa.


Mukavaa syyspäivien jatkoa teille!


Terkuin

Hanna ja Tumppi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos mukavasta kommentistasi :)