keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Kesäkuun kuulumiset + pala toukokuulta

Aika on jälleen kerran hurahtanut kuin siivillä. Ajatus on käynyt kyllä monen monta kertaa tänne blogin puolelle mutta energian ja ajan löytäminen on ollut haasteellista. Olen halunnut myös nauttia kesästä ja karsinut näin ollen kaiken ns ”ylimääräisen” pois. Harmillista on kun joutuu tästä blogista sen ajan karsimaan, mutta haluan tuottaa laadukasta tekstiä ja siihen tarvitaan aikaa, motivaatiota ja inspiraatiota. Eiköhän sitä aikaa taas jossain vaiheessa irtoa paremmin :)

Sen verran haluan pohjustaa; jäin tämän vuoden tammikuussa työttömäksi ja siinä välissä hain aktiivisesti töitä. Joka päivä ja koko aika. Pääsin moniin haastatteluihin mutta yksikään ei harmikseni tuottanut toivottua tulosta. Kävin pari kertaa työnhakuneuvojalla jossa laitoimme CV.n uusiksi. Hänen puhuessaan, ettei hopea ole aina huono sija työhaastatteluissa, vaikka se siltä tuntuukin. Usein on vaan tilanteita, joissa työpaikkaan löydetään vieläkin sopivampi hakija, kuin itse oli ollut. 
Alkoi tuntumaan siltä, että eiköhän se oma paikka vielä joskus löydy.

Kunnes onneni kääntyi! Vihdoin ja viimein. Sain kenkämyyjän työpaikan jossa aloitin nyt kesäkuussa. Voi sitä riemun ja onnellisuuden määrää. Kaikki on tuntunut hyvin luontevalta ja helpolta uudessa työpaikassa, aivan kaikin puolin. Olen viihtynyt äärimmäisen hyvin ja tämä on vienyt oman osansa kesäkuulta. Uusi työ tuo mukanaan uudet haasteet ja mahdollisuuden oppia ja kehittyä.

Erikoisinta tässä oli, että juuri sen päivän aamuna, kun tieto työpaikasta tuli, löysin pihaltani neliapilan! Puolisoni heittikin tähän hyvin, että nyt ainakin saat sen paikan. Olin itse hieman skeptinen että jaa-a saas nähdä. Mutta tässähän kävikin paremmin kuin hyvin :) Joskus tarvitaan ripaus onnea ja jonkun joka uskoo juuri sinuun!
Nyt kerron teille miten meidän kesä on sujunut.

Aloittelimme Tumpin kanssa vähän kesätreenailuja. Kävin kentällä kokeilemassa, miten tokojutut sujuvat pienehkön tauon jälkeen. Tumppi oli oikein innoissaan ja kyllähän vanhat taidot ovat pysyneet tallessa. Omalla pihalla kokeilimme putkitreenejä. Kuvista näkee hyvin, että tämä oli oikein mielekästä vanhalle herralla. Olemmehan harrastaneet aikoinamme agilitya, ja kyllä Tumppi sen muistaa.

Mitäs tehtäis? :D

Tutulla kentällä on kiva treenailla


Hei ei sitä kautta sinne pääse :D

Noin, hienosti!

Kävimme treenailemassa Rally-tokoa, josta ajattelin kertoa teille enemmän toisessa postauksessa :)


Päätimme juuri touko- kesäkuun vaihteessa lähteä käymään Lahdessa. Halusimme lähteä katsomaan, minkälainen meininki tulisi olemaan YleX popissa. Muutenkin olisi ihana nähdä pitkästä aikaan kavereita ja muita tärkeitä ihmisiä. 

Bussimatkan matkaeväs, matkalukeminen ja matkaseura :D

Reissulla ehti hyvin tapaamaan yhteisiä kavereitamme ja sukulaisia. Kävimme myös syömässä ja kakku-kahfeella pikkuveljeni kanssa. Hän pääsi juuri peruskoulusta pois ja päätimme juhlistaa sitä samalla. Juuri saamani tiedon mukaan hän on tuleva lukiolainen. Paljon onnea ja menestystä opintoihin! :)


Tumpin kanssa nautin lenkkeilyistä tutuilla poluilla. Vanhoja muistoja tulvi runsaasti mieleen kun kävelimme yhdessä tutussa metsässä. Voi niitä muistoja ja aikoja.YleX poppi oli oikein mukava tapahtuma. Tämän ollessa ilmaistapahtuma niin se veti kyllä hyvin porukkaa mukaansa. Meininki ja fiilis oli huippu, ja ilta todella kaunis ja valoisa. Oli ihanaa rentoutua hetki ennen kuin palaisin takaisin Turkuun ja pääsisin aloittamaan uuden työni. Tuskin maltoin odottaa! :)

JVG!

 

Kotona odotti ihana ja uusi arki. Nautin auringosta ja lämmöstä etupihalla ja takapihalla söin monena päivänä lounasta. Mukavaksi arkirutiiniksi muodostui lounassalaatti ja kahvi omalla takapihalla. Aurinko lämmitti ja keräsin paljon energiaa. Ensimmäinen kesä omalla pihalla on kyllä aivan huippujuttu. Ahkeroimme myös aitojen maalauksen parissa, täytyy vaan saaha jälleen aktivoiduttua että saa sen valmiiksi ennen syksyä. Onneksi on hetki vielä aikaa.. :)Juhannuksena nautimme grilliherkuista ja kutsuimme rakkaan äitini kylään. Säät olivat todella vaihtelevat, toisessa hetkessä aurinko paistoi ja toisessa sateli vettä oikein kunnolla. Mutta olihan se kuitenkin keskikesän juhla, josta tuli nautittua myös rennossa fiiliksessä. Tanssimme tietysti myös Hula Hulaan mukana. Aika huippua kyllä! :DLittoisten järven lintutornilla

Kesäkuun ehdoton loppuhuipennus oli kuun loppupuolella oleva risteily. Pääsimme lähtemään jo ennestään tutulle laivalle, Viking Grace. Tämä on kyllä äärimmäisen hieno ja miellyttävä laiva. Jossa on tullut oltua jo useampaankin otteeseen. Kerran olin tällä laivalla jopa kaksi risteilyä peräkkäin. Postaus oli ”laivareissu x 2”. Pääset postaukseen klikkaamalla tekstiä.Minulla on muodostunut tavaksi laittaa kynnet aina kun lähden laivalle. Jotain sinisen sävyä on mukava heittää merihenkisessä tunnelmassa ja siihen jokin kiva glitterlakka päälle. Harvoin tulee arjessa laitettua kynsiä, muutoin kun erikoistapauksissa. Tällaset tuli tällä kertaan laivalle laitettua :) 


Tämä oli meille pieni rentoutumismatka. Kesäkuussa oli kaikkea hässäkkää ja tarvitsimme pienen irtioton arjesta. Mikä onkaan parempi kuin lähteä kotoota hetkeki pois ja nauttia vaan risteilystä. Tuntuikin, että tämä matka palautti mukavasti vaikkakin menomatkalla sain todella kovan päänsäryn. Joko oli niskat niin juntturassa tai sitten iski stressipäänsärky joka tulee yleensä kun kiire ja muu hellittää. Hetken lepo hytissä teki hyvää ja pystyin nauttimaan matkasta ilman häiritsevää päänsärkyä. Kävimme nauttimassa hienot drinksut yökerhossa.


Paluumatka oli lämmin ja aurinkoinen. Vietimmekin sen aika pitkälti kannella. Tuuli teki ilmasta ajoittain aika jäätävän, mutta onneksi lämmin kaakao teki tehtävänsä lämmittämällä mukavasti. Väsymys alkoi painamaan valvomisen takia ja rentoutuminen oli paikallaan. Oli ihanaa olla hetki ajattelematta arjen asioita, vaikkakin ne ajoittain hyppäsivätkin mieleen. Miten onkin haastavaa päästää hetkeksi irti ja vaan nauttia juuri siitä hetkestä. 


Reissu oli kaikin puolin onnistunut ja mukava. Kyllä risteily on vaan itselle sitä arjen luxsusta ja irtiottoa.

Paljon on ehtinyt tapahtunut mutta juurikin niitä hyviä asioita.Mukavaa loppuviikkoa ja nauttikaahan heinäkuusta! Toivottavasti on tulossa lämpimiä ja aurinkoisia päiviä :)

Terkuin


Hanna ja Tumppi


P.S. Blogini seurattavissa myös facebookissa! :) Aktiivista elämää sohvaperunan kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos mukavasta kommentistasi :)